نجوم
-
پایان سال هابل با تصویر زیبایی از درخشانترین کهکشان آسمان
مگامیزرها کهکشانهایی هستند که مانند یک لیزر بزرگ عمل کرده و به جای نور مرئی، تابش ریزموج منتشر میکنند. تلسکوپ فضایی هابل به تازگی توانسته تصویری از یکی از این جسمهای به شدت درخشان ثبت کند. به گزارش ایسنا به نقل از ناسا، این مگامیزر که IRAS ۱۶۳۹۹-۰۹۳۷ نام دارد،…
بیشتر بخوانید » -
ثبت تصویری زیبا از هفتمین مروارید مشتری!
فضاپیمای “جونو” طی سومین گذر خود از سیاره مشتری موفق به ثبت تصویری زیبا و بینظیر از توفانهای این سیاره شده است. به گزارش ایسنا به نقل از زینیوز، “جونو” (Juno) نام فضاپیمای رباتیک بدون سرنشین ناسا است که در چهارم ژوئیه سال ۲۰۱۶ در مدار قطبی سیاره مشتری قرار…
بیشتر بخوانید » -
قلب و روح در فضا/عکس روز ناسا
ذاتالکرسی جایی است که میتوانید دو سحابی نشری خیلی پرنور قلب و روح را در آن رصد کنید. ذاتالکرسی جایی است که میتوانید دو سحابی نشری خیلی پرنور قلب و روح را در آن رصد کنید. سحابی قلب که با نام IC 1805 شناخته میشود و در سمت راست عکس…
بیشتر بخوانید » -
مشاهده همنشینی ماه و ستاره قلب شیر در بامداد فردا
مدیر انجمن نجوم اهواز گفت: بامداد فردا تا صبحگاه ماه در کنار ستاره قلب شیر قرار دارد که به این رویداد همنشینی می گویند. خبرگزاری مهر/ میترا سعیدی کیا – مدیر انجمن نجوم اهواز گفت: بامداد فردا تا صبحگاه ماه در کنار ستاره قلب شیر قرار دارد که به این رویداد همنشینی…
بیشتر بخوانید » -
حل معمای سیاه بودن آسمان شب
با نگاهی به آسمان شب میتوان یک خلاء کاملا سیاه را مشاهده کرد که مملو از ستارگان چشمکزن است. دانشمندان در سرشماری جدید خود با بیش از یک تریلیون کهکشان در اعماق فضا روبرو شدهاند که تعداد کهکشانهای شناختهشده را حداقل ۱۰ برابر افزایش میدهند. با نگاهی به آسمان شب…
بیشتر بخوانید » -
شکار یک سحابی خیرهکننده توسط تلسکوپ هابل+عکس
تلسکوپ فضایی هابل متعلق به ناسا جزئیات خیره کننده ای از بخش کوچکی از بقایای رو به گسترش یک ستاره عظیم را که حدود هشت هزار سال قبل منفجر شده است، منتشر کرد. به گزارش ایسنا به نقل از ناسا، این تکه ستاره که “سحابی ویل” نام دارد یکی از…
بیشتر بخوانید » -
از تخیلات تا واقعیت/تخیلاتی که به نام نجوم منتشر میشود
به گزارش خبرنگار ایسنا هر از گاهی علاقهمندان به آسمان و نجوم اخباری آمیخته با تخیلات ارائه میکنند که بسیاری از آنها اساس و پایه علمی صحیحی ندارد. دیدن اشیای پرنده در آسمان، دیده شدن مریخ به اندازه ماه، ماه آبی و رؤیت دو ماه در آسمان از جمله این…
بیشتر بخوانید » -
-