ادبیات
-
روایت عشق به امام حسین (ع) و یارانش
امسال به علت شیوع کرونا بسیاری از مراسمها و سنتهای هر ساله ماه محرم اجرا نشد و مردم عزاداریها را به گونهای متفاوت از سالهای گذشته برگزار کرده و روایتهایی از عشق به امام حسین (ع) و یارانش را ماندگار ساختند.
بیشتر بخوانید » -
توصیه خیّامی سروده دکترسید محمود الهامبخش
توصیه خیّامی در باب ماه رمضان سروده دکترسید محمود الهامبخش عضو هیأت علمی پیش کسوت دانشگاه یزد می باشد که تقدیم نگاه سبز شما می گردد:
بیشتر بخوانید » -
رمان “رابطه ها” بر مبنای روابط افراد و تاثیرات آن بر اجتماع است
بانوی نویسنده میبدی گفت: ایده کتاب رابطه ها سال ها در ذهنم بود تا اینکه بعد از مطالعه و تحقیق زیاد توانستم آن را به نگارش در آورم.
بیشتر بخوانید » -
دل نوشته ای از لیلی سرافراز هنرمند و نویسنده اردکانی
لیلی سرافراز هنرمند و نویسنده کتاب «منشور خیال» که آیین رونمایی از این کتابش در فرهنگسرای میبد نیز برگزار گردید، دلنوشته های زیبایی دارد که یکی از این دلنوشته هایش به همراه معرفی وی در این جا ارائه می شود:
بیشتر بخوانید » -
اشعاری از عبدالوهاب صادقی در رثای امام حسین (ع)
اشعاری از عبدالوهاب صادقی شاعر میبدی که در رثای حضرت امام حسین (ع) سروده شده است .
بیشتر بخوانید » -
-
در کوچه باغ شعر / اشعاری از شاعران میبدی
شعری از خانم نیلوفر میرزا پور تقدیم به امام زمان (عج) : دل تنگ بودن توست،این فصل های پردرد شاید که رنگ این شهر از پایه بوده است زرد دل تنگی اش عجیب است،مثل غروب پاییز خود خواه بودن ما بر غنچه ها ستم کرد حالا تمام مردم چشم انتظار…
بیشتر بخوانید » -
موفقیت رسانه های امروز در ارتباط با کودکان و نوجوانان/نویسندگان ما از بچه ها عقب افتاده اند
علی آقاغفار نویسنده کودک و نوجوان با بیان اینکه رسانههای امروز در دنیای بچهها و ارتباط با آنها موفقتر از ادبیات و کتاب کودک عمل گرده اند افزود : نویسندگان ما از بچه ها عقب افتاده اند. خبرگزاری ایسنا : این نویسنده کودکان و نوجوانان در ارتباط با نویسندگی در…
بیشتر بخوانید » -
خواندن رمان عاملی برای ترغیب به مطالعه
منیژه حکمت از کارگردانان کشور در روز کتابگردی بر لزوم خوانش رمان در علاقهمندی به کتاب و کتابخوانی تأکید کرد. منیژه حکمت از کارگردانان کشور در روز کتابگردی بر لزوم خوانش رمان در علاقهمندی به کتاب و کتابخوانی تأکید کرد. به گزارش ایسنا، این کارگردان که عصر پنجشنبه در محل…
بیشتر بخوانید » -
«تانگوی شیطان» منتشر شد
رمان «تانگوی شیطان» نوشته لسلو کراسناهورکایی با ترجمه سپند ساعدی توسط انتشارات نگاه منتشر و راهی بازار نشر شد. رمان «تانگوی شیطان» نوشته لسلو کراسناهورکایی با ترجمه سپند ساعدی توسط انتشارات نگاه منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش خبرگزاری مهر، رمان «تانگوی شیطان» نوشته لسلو کراسناهورکایی به تازگی…
بیشتر بخوانید » -
ابراز نگرانی برای دانشکدههای ادبیات
ساعد باقری با ابراز نگرانی برای وضعیت دانشکدههای ادبیات، از نقش تاثیرگذار قیصر امینپور در حوزه شعر سخن گفت. ایسنا : ساعد باقری با ابراز نگرانی برای وضعیت دانشکدههای ادبیات، از نقش تاثیرگذار قیصر امینپور در حوزه شعر سخن گفت. این شاعر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بنده با…
بیشتر بخوانید » -
چطور یک کتاب نامزد بوکر بنویسیم؟
«مَن بوکر» یکی از مهمترین جوایز ادبی جهان است و هر سال همه اهالی ادب و فرهنگ گوش تیز میکنند تا بدانند کدام نویسنده با کدام کتابش موفق شده آن را به نام خود بزند. «مَن بوکر» یکی از مهمترین جوایز ادبی جهان است و هر سال همه اهالی ادب…
بیشتر بخوانید » -
چرا امام حسین(ع) به سمت کوفه رفت؟/معرفی یک کتاب تحلیلی عاشورایی
کتاب «پیشینه عاشورا» نوشته محمد اسدی کتابی تحلیلی است که موضع مسلمانان سال ۶۱ هجری را درباره عاشورا ریشه یابی می کند و علت انتخاب کوفه از طرف امام حسین (ع) برای مقصد قیام مشخص می کند. کتاب «پیشینه عاشورا» نوشته محمد اسدی کتابی تحلیلی است که موضع مسلمانان سال…
بیشتر بخوانید » -
آنها که نباید نوبل میگرفتند
امسال هم بار دیگر آکادمی نوبل دست به انتخابی حاشیهساز زد و «باب دیلن» ـ یک ترانهنویس و خواننده ـ را به عنوان برنده اعلام کرد؛ انتخابی که از همان لحظههای نخستین پس از اعلام، بحثها و واکنشهای بسیاری برانگیخت هاست. این رویکرد البته در تاریخ نوبل ادبیات پیشینهی طولانی…
بیشتر بخوانید » -
بهترین کتابهای دفاع مقدس از نگاه اهل قلم
به گزارش ایسنا، با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، گونهای از ادبیات در کشورمان رواج یافت که از آن با عنوان ادبیات دفاع مقدس، ادبیات پایداری، ادبیات جنگ و ادبیات مقاومت یاد میشود. پس از آغاز جنگ تحمیلی هشتساله علیه ایران، شاعران و داستاننویسان دست به قلم شدند و…
بیشتر بخوانید » -
جهانی شدن ادبیات کودک در گرو عرضه خوب/ کتاب بیمخاطب ترجمه نشود
خبرگزاری مهر- زهره نیلی: روز ۱۷ مهر برابر با ۸ اکتبر روز جهانی کودک نام دارد. کشورهای جهان روزهای کودک مختلفی برای خود دارند؛ اما روزجهانی کودک را خود بچهها به وجود آوردهاند. به این معنی که در سال ۱۹۸۶، دو نفر از دانشآموزان ۹ ساله مدرسه آتاتوری در نیویورک با…
بیشتر بخوانید » -
حسین اسرافیلی مطرح کرد / انتقاد از مداحانی که شعر و تاریخ نمیدانند
این شاعر انقلاب و دفاع مقدس در گفتوگو با ایسنا، درباره شعرهایی که در مداحیها استفاده میشود با اشاره به اینکه شعر خوب و بد و حتی شعر موهن در این حوزه وجود دارد گفت: شعرها از نظر شاعرانگی در درجه بسیار پایینی قرار گرفتهاند، و از نظر محتوا…
بیشتر بخوانید » -
-
-
- 1
- 2