آشپزیانواع خورش

خورش انار و بادمجان برای شب یلدا

شب یلدا  یکی از بهترین شب‌ها برای ایرانیان است که دور هم جمع می‌شوند. طرز تهیه مسما بادمجان و انار را در سایه بونک مطالعه کنید و برای شب یلدا درست کنید.

مواد لازم:

گوشت مرغ 400 گرم

دانه انار یک پیمانه

آب انار دو پیمانه

پیاز متوسط یک عدد

روغن دو قاشق سوپخوری

بادمجان قلمی‌3 عدد

روش تهیه:

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود. می‌توانید کمی‌نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه‌‌‌های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی‌تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی‌تفت دادن مواد داخل تابه، می‌توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
بادمجان‌ها را پوست کنده، نمک زده و کناری بگذارید.
بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
20 دقیقه مانده به آخر پخت، بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نکته 1:  اگر آب انار در دسترس نبود می‌توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیظ اضافه کنید.

نکته 2:  ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه‌‌‌های انار ترش بود میتوانید کمی‌شکر به آن اضافه کنید.

منبع:  لاپلاس

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا