• در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • گزارش‌های خبری
  • مصاحبه
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی
دوشنبه 2 خرداد 1401
  • ورود کاربر
پایگاه خبری بام میبد
  • اصلی
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • سبک زندگی
    • موفقیت
    • هنر در خانه
    • مشاغل
    • کارآفرینی
    • آرایش و زیبایی
    • آشپزی
    • انواع شیرینی
    • مد لباس
    • ورزش و تناسب اندام
  • گردشگری
  • شهروندان
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • اصلی
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • سبک زندگی
    • موفقیت
    • هنر در خانه
    • مشاغل
    • کارآفرینی
    • آرایش و زیبایی
    • آشپزی
    • انواع شیرینی
    • مد لباس
    • ورزش و تناسب اندام
  • گردشگری
  • شهروندان
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پایگاه خبری بام میبد
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • اصلی
  • اخبار روز
  • سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • علم و تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • گردشگری
  • شهروندان
خانه سبک زندگی انواع شیرینی

آموزش پخت کیک یزدی

بام میبد توسط بام میبد
25 اردیبهشت 1401
در انواع شیرینی, سبک زندگی
0
آموزش پخت کیک یزدی

مواد لازم

تخم مرغ : 3 عدد متوسظ
شکر : 200 گرم
آرد نول : 300 گرم
ماست : 150 گرم
روغن : 175 گرم
بکینک پودر: یک قاشق سوپ خوری
هل سائیده شده : 1 قاشق چای خوری
کنجد : مفداری
گلاب : به دلخواه ، کمی

طرز تهیه

ابتدا روغن را در ظرف می ریزیم و سپس شکر را اضافه کرده ، هم می زنیم به طوری که دانه های شکر از هم باز شده و رنگ روغن و شکر کمی تغییر کند .
مدت هم زدن شکر و روغن 3 دقیقه است (با هم زن دستی ) که این هم زدن باعث پف کردن کیک یزدی می شود.

در ظرف دیگری ابتدا آرد را ریخته ، سپس بگینگ پودر و هل را اضافه می کنیم . این مواد باید کاملا با همدیگر مخلوط شوند . اگر آرد نول در اختیار نداشته باشیم می توانیم  با مخلوط کردن آرد گندم و نشاسته ذرت ترکیب لطیفی را به وجود آورده به جای آرد نول استفاده نماییم .

آرد را حتما باید الک نمود . همچنین بعد از مخلوط کردن مواد خشک با آرد هم می توان آن را الک کرد.

در مرحله بعد ماست را به مخلوط روغن و شکر اضافه می کنیم و همین طور تخم مرغ را در عین نگاه کردن به اینکه سالم است یا نه در ظرف مخلوط روغن ، شکر و ماست می شکنیم. سپس کمی با همزن مواد را هم می زنیم و در حال هم زدن مخلوط آرد را هم اضافه می کنیم و در نهایت کنجد را به مخلوط اضافه کرده ، مواد را هم می زنیم .

قابل ذکر است با لیسک هم می توان مواد را هم زد.

برای قالب کیک از قالب هایی که در قنادی ها وجود دارد مانند قالب مافین استفاده می نمائیم . ته قالب باید کاغذ گذاشته شود ، سپس با قاشق دو سوم هر پیمانه را از مواد پر می کنیم .

در مرحله بعد نوک کارد را به روغن مایع آغشته کرده و یک بعلاوه روی مواد داخل قالب می کشیم و در صورت تمایل کنجد هم بر روی مواد می ریزیم .

فر باید از قبل کاملا گرم شده باشد و درجه حرارت فر هم بر روی 200 تا 210 درجه سانتیگراد تنظیم شود.  قالب مواد را باید حتما در طبقه بالای فر قرار داد ، زیرا با گذاشتن در طبقه پایین فر ، کیک به خوبی پخته نمی شود و ته آن نیز به خاطر حرارت زیاد می سوزد.

در صورت استفاده از فرهای برقی ، زمان 15 تا 20 دقیقه و درجه حرارت هم 210 تا 220 درجه سانتیگراد تنظیم گردد . فر هم از قبل باید کاملا گرم نمائیم.

منبع : https://t.me/bekhane

برچسب: شیرینی پزیکیک یزدی
پست قبلی

برای کاهش میزان چربی بدن قبل از ورزش غذا نخورید

پست بعدی

برگزاری کنگره بین المللی ژنتیک با محوریت علوم تولید مثل در یزد

مطالبمرتبط

خاگینه مغزیجات
آشپزی

خاگینه مغزیجات

13 بهمن 1400
گلدوزی پروانه
گلدوزی

گلدوزی یک مدل پروانه

22 دی 1400
کاربافی
بازار

صنایع دستی کاربافی

29 آبان 1400
کوفته شیرین کرمانشاه
انواع کوفته

کوفته شیرین کرمانشاه

22 بهمن 1400
سرانداختن بافتنی با دو میل
بافتنی

آموزش سر انداختن بافتنی با دومیل

14 بهمن 1399
پیتزا مرغ و قارچ
آشپزی

پیتزا مرغ و قارچ

2 بهمن 1399
دکوراسیون داخلی خانه
دکوراسیون

3 اشتباه ساده دکوراسیون داخلی خانه را دلگیر می‌کند

18 آبان 1399
خورشت کدو حلوایی
آشپزی

فوت و فن‌های طبخ خورشت کدو حلوایی

10 آبان 1399
پست بعدی
برگزاری  کنگره بین المللی ژنتیک با محوریت علوم تولید مثل در یزد

برگزاری کنگره بین المللی ژنتیک با محوریت علوم تولید مثل در یزد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

نوشته‌های تازه

  • اختتامیه سیزدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی یزد و شب میبد
  • برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی حال مردم را خوب می کند
  • اجرای طرح پیشگیری از معلولیت‌های دوران سالمندی در میبد
  • 17 زورخانه در میبد بنا شده است
  • خدمت بی منت به مردم ویژگی امدادگران بی ادعا است
  • سیزدهمین نمایشگاه صنایع دستی و سومین نمایشگاه تخصصی زیلو، حصیر و دست‌بافته‌های سنتی
  • سیزدهمین نمایشگاه صنایع دستی در استان یزد دایر شد
  • حضور تیم والیبال آریا شاه جهان آباد در مسابقات جام رمضان
  • مراکز مشاوره کمک کننده به خانواده‌ها برای ایجاد یک جامعه سالم هستند
  • اجرای برنامه جمعه ، ایمان و ایمنی
  • گرامیداشت 100 سال تلاش صادقانه در مجتمع آموزشی سما
  • برگزاری دوره توان افزایی و مهارتی بانوان نجاتگر میبد
  • برپایی ایستگاه سلامت در آموزشکده فنی خواهران میبد
  • دومین المپیاد ورزشی محلات میبد
  • دومین المپیاد ورزشی محلات میبد آغاز شد
گفتگو با نگار آقا علی طاری هنرمند عکاس

گفتگو با نگار آقا علی طاری هنرمند عکاس

2 خرداد 1400
استاد شجریان

روایت تطهیردهنده پیکر استاد شجریان| وقتی «ربنا» پخش شد دستانم یخ شد!

14 آبان 1399
کاربری‌هایی نوین از زیلو

ایجاد کاربری‌های نوینی از زیلو به دست هنرمند میبدی

13 خرداد 1399
گفتگو با سید عماد الدین حسینی خوشنویس فوق ممتاز میبدی / با ورود به وادی هنر به قدرت شگفت انگیز آن دست می یابیم

گفتگو با سید عماد الدین حسینی خوشنویس فوق ممتاز میبدی / با ورود به وادی هنر به قدرت شگفت انگیز آن دست می یابیم

25 اردیبهشت 1401
احیای کاربافی میبد

تلاش 16 ساله کارآفرین میبدی برای احیای کاربافی

29 اسفند 1400
گفت و گویی با یک هنرمند میبدی / با نگریستن با دید هنر به پیرامون خود جمال خداوند را می بینیم

گفت و گویی با یک هنرمند میبدی / با نگریستن با دید هنر به پیرامون خود جمال خداوند را می بینیم

25 اردیبهشت 1401
محصولات کاربافی

کارگاه خوش باف میبد

5 اردیبهشت 1401
بدلیجات

مریم اسلامی

21 آبان 1400
بافتنی

عروسک‌های بافتنی خورشید خانم

21 آبان 1400
باکس‌های گل

عصمت راهپیما

22 آبان 1400
شال و روسری

باران برزگری خانقاه

21 آبان 1400
کاور سلفونی

کاور سلفونی دنیا

20 دی 1400
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • گزارش‌های خبری
  • مصاحبه
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی

تمام حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری بام میبد است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • اصلی
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • سبک زندگی
    • موفقیت
    • هنر در خانه
    • مشاغل
    • کارآفرینی
    • آرایش و زیبایی
    • آشپزی
    • انواع شیرینی
    • مد لباس
    • ورزش و تناسب اندام
  • گردشگری
  • شهروندان

تمام حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری بام میبد است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن