آشپزیانواع کوفته

کوفته شیرین کرمانشاه

مواد لازم:

برنج پخته شده ٢۵٠گرم

گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم

شکر ١٠٠ گرم

سرکه دو سوم لیوان

نعنا خشک ٢ق غ

پیاز بزرگ یک عدد

تخم مرغ ١تا٢ عدد

آب دو لیوان

نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم

روغن مایع  به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را با کمی‌آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده شده و شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید و کف ظرف بچینید.

کوفته های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، ۲ قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی‌غلیظ شود.

سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏‌ها بریزید.

با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است.

شبکه 5 سیما

خانم بهجویان

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا