پیتزا مرغ و قارچ بافت نرم و لطیف دارد و یکی از پیتزاهای خیلی خوشمزه است و شما می‌توانید با ما همراه باشید و دستور تهیه آن را که شیوه‌‌‌های مختلفی دارد، مرحله به مرحله مشاهده فرمایید.

۳۰۰ گرم قارچ خرد شده را در تابه ریخته و همراه با هم زدن حرارت می‌دهیم تا آب آن تمام شود.

سینی رو چرب کرده و خمیربربری را کف سینی پهن می‌کنیم.

سپس با چنگال سوراخهایی در خمیر ایجاد کرده و بعد از آن سس کچاپ را بر سطح خمیر می‌مالیم.

د رمرحله بعد پنیر پیتزا و سپس گوشت مرغ پخته و ریش شده را بر روی خمیر سس مالیده شده می‌ریزیم تا سطح ان را بپوشاند.

بعد از آن به ترتیب قارچ، فلفل سیز خرد شده و پودر آویشن را بر سطح خمیر و بر روی تکه‌‌‌های مرغ ریخته و سینی در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شود.

با در آوردن سینی پیتزا از فر آن را برش زده و همراه با خانواده نوش جان کنید.

منبع: کانال سروش- دستپخت مامان جون