آشپزیانواع خورش

خورش مسما بادمجان شمالی

خورش مسما بادمجان بسیار لذیذ و خوشمزه است و بیشتر در منطقه شمال پخته می‌شود.

مواد لازم:

گوشت مرغ   500 گرم

بادمجان      6 عددد

گوجه فرنگی    3 عدد

پیاز   یک عدد متوسط

غوره   200 گرم

روغن    به میزان لازم

نمک و زرچوبه و فلفل   به میزان لازم

زعفران   یک قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی و آبغوره به میزان لازم

ابتدا مرغ را سرخ می‌کنیم تا رنگ آن تغییر کند و بوی زخمش گرفته شود، سپس تکه‌های مرغ را از ظرف خارج کرده و  پیاز را که نگینی خرد شده را در آن ظرف سرخ می‌کنیم و بعد از آنکه پیاز رنگش عوض شد زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعد تکه‌‌‌های مرغ سرخ شده را به پیاز اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه زردچوبه و فلفل به خورد مرغ رفت سه پیمانه آب به آن اضافه کرده تا روی مرغها را بگیرد و می‌گذاریم تا بپزد.

بعد از 20 دقیقه که از پخت آن گذشت، غوره و گوجه ‎های نصف شده و زعفران را به آن اضافه می‌کنیم تا بپزد.

بادمجانها را بدون آنکه کلاهک آنها را برداریم  پوست گرفته و سرخ می‌کنیم و به مواد مرغ دردقیقه‌های آخر اضافه می‌کنیم تا مزه دار شود.

نکته: چون غوره‌‌‌های کنسروی نمک دارد در ده دقیقه آخر پخت اگر غذا نمک نداشت، اضافه می‌شود.

منبع: شبکه جام جم با آموزش عباس یعقوبی کارشناس آشپزی

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا