آشپزیانواع کباب ها

کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر


پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می‌خواهند در پیک نیک کباب بزنند.
مجله آشپزی مثبت – مریم درودیان:

مواد لازم برای 2 نفر

400 گرم فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان
1 عددپیازخرد شده
1 ق س زعفران دم کرده
2ق س رب انار ملس
3 ق س آب‌لیمو تازه
2ق س ماست
50 گرم کره
4 عددسیخ چوبی
به میزان لازم نمک و فلفل
گردو به میزان لازم

طرز تهیه:

1- ابتدا مرغ را به‌صورت تکه‌های 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آب‌لیمو و کمی‌نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

2- در یک کاسه ماست و زعفران را باهم مخلوط کنید. بعدازآنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود.

3- حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارتکم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید تا مرغ‌ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ خوب مغز پخت شوند.

4- رب انار و گردو را باهم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ‌هابریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب‌ها را سرو کنید.

فوت و فن

اگر می‌خواهید کباب شما ترش تر شود می‌ توانید از رب انار ترش استفاده کنید.


منبع: برترین ها

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا