دانستنی های سلامتسلامت

بیماران قلبی در نوروز مراقب تغذیه خود باشند


یک متخصص قلب به بیماران قلبی توصیه کرد در تعطیلات نوروز از مصرف زیاد آجیل شور، شیرینی‌جات و بی‌خوابی برای جلوگیری از تشدید حملات قلبی خودداری کنند.

سعید علیپور در گفت‌گو با خبرنگار سرویس سلامت ایسنا، در خصوص نکات تغذیه‌ای که بیماران قلبی باید در تعطیلات نوروز رعایت کنند گفت:

رفت و آمدهای عید با تغییر عمده ای که در عادات غذایی و تحرک افراد همراه هستند. از جمله این تغییرات، مصرف مقادیر قابل توجهی از تنقلات به ویژه آجیل شور و شیرینی‌جات است که باعث حملات فشار خون بالا در بیماران قلبی و افزایش قند خون در بیماران دیابتی می‌شود. همچنین نظم وعده‌های غذایی به هم می‌ریزد و در کنار بیخوابی، احتمال حملات قلبی نیز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: از دیگر خطراتی که بیماران قلبی با آن مواجه هستند فراموشی حمل داروهای مصرفی به ویژه طی مسافرت است که در مواردی منجر به مراجعات اورژانس و حتی بستری در بیمارستان می‌شود. همچنین مسافرت‌‌‌های طولانی می‌تواند به دلیل بی تحرکی و آویزان ماندن پاها منجر به تشکیل لخته در سیاهرگهای پا و عارضه خطیر آمبولی ریه شود.

این متخصص قلب به بیماران قلبی به ویژه افراد چاق و دچار نارسایی قلب و نیز مبتلایان به واریس توصیه کرد” هر دو تا سه ساعت یک بار از ماشین یا صندلی هواپیما خارج و حدود 5 تا 10 دقیقه راه رفته یا حداقل پاهای خود را حرکت دهند.”

علیپور در ادامه اظهار کرد: به بیماران توصیه می‌شود داروهای خود را به اندازه مصرف سفر و ترجیحا خلاصه‌ یا رونوشتی از سوابق پزشکی خود به همراه داشته باشند. به بیماران فشار خونی نیز توصیه می‌شود از مصرف آجیل‌‌‌های شور اجتناب کنند.

منبع: ایسنا

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا