آشپزی

دسر نارگیل، یک دسر شیک و آسان!!

دسرهای مختلفی وجود دارد که می‌توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.

مواد لازم برای دسر نارگیل

خامه فرم گرفته: 2 لیوان
پنیر خامه‌ای: 250 گرم
پودر نارگیل: یک پیمانه
پودر ژلاتین: دوسوم لیوان
زرده تخم مرغ: 5 عدد
شیر نارگیل: یک لیوان
شکر: یک لیوان

طرز تهیه دسر نارگیل

زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند.
بعد شیره نارگیل را به شکر و زرده‌ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن،مرتب به هم بزنید تا کاملا زرده‌ها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد. ‌
در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.
سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. ‌
پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی‌آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود.
پنیر خامه‌ای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.
حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم‌ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

منبع:

سیمرغ

چاردیواری جام جم

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا