آشپزیانواع خورش
خورش آلو هویج غذای پیشنهادی مشهدیها
مشهدیها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمانهایشان پذیرایی میکنند. خورشی قدیمی و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است.
مواد لازم برای ۴ نفر
۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی خرد شده
۱۰۰ گرم آلو خورشی
۱ عدد پیاز سفید متوسط
۲ عدد هویج
رب گوجهفرنگی
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.
۲- حالا گوشت را اضافه کنید.
۳- زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
۴- آلوها را که از قبل خیس کردهاید به گوشت اضافه کنید.
۵- هویج را که از قبل نیم پز کردهاید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.
۶- رب گوجهفرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
نکته
این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.
منبع : برترین ها