[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]مشهدی‌ها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند. خورشی قدیمی‌و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است.[/box] مجله آشپزی مثبت – هلینا میرحسینی: مشهدی‌ها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند. خورشی قدیمی‌و سنتی […]


[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]مشهدی‌ها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند. خورشی قدیمی‌و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است.[/box]
مجله آشپزی مثبت – هلینا میرحسینی: مشهدی‌ها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند. خورشی قدیمی‌و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است. اگر دلتان یک خورش خوشمزه و خوش طعم می‌خواهد حتما از این خورش برای مهمان های نوروزتان درست کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی خرد شده
۱۰۰ گرم آلو خورشی
۱ عدد پیاز سفید متوسط
۲ عدد هویج
رب گوجه‌فرنگی
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.

۲- حالا گوشت را اضافه کنید.

۳- زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

۴- آلوها را که از قبل خیس کرده‌اید به گوشت اضافه کنید.

۵- هویج را که از قبل نیم پز کرده‌اید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.

۶- رب گوجه‌فرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

نکته

این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

منبع: برترین ها