آشپزیانواع خورش

خورش آلو هویج ‌غذای پیشنهادی مشهدی‌ها


مشهدی‌ها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند. خورشی قدیمی‌و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است.
مجله آشپزی مثبت – هلینا میرحسینی: مشهدی‌ها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند. خورشی قدیمی‌و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است. اگر دلتان یک خورش خوشمزه و خوش طعم می‌خواهد حتما از این خورش برای مهمان های نوروزتان درست کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

500 گرم گوشت گوسفندی خرد شده
100 گرم آلو خورشی
1 عدد پیاز سفید متوسط
2 عدد هویج
رب گوجه‌فرنگی
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1- پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.

2- حالا گوشت را اضافه کنید.

3- زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

4- آلوها را که از قبل خیس کرده‌اید به گوشت اضافه کنید.

5- هویج را که از قبل نیم پز کرده‌اید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.

6- رب گوجه‌فرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

نکته

این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.


منبع: برترین ها

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا