آشپزی

تکنیک‌هایی برای خوشمزه‌تر شدن سوپ و خورش

همشهری آنلاین: کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش از تکنیک‌های خاصی استفاده می‌کردند که در این بخش با چند مورد از آن‌ها آشنا شوید.

_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزی‌جات کنسروی یا یخ زده مانند نخودفرنگی و ذرت مشکلی ندارد.

_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می‌آید را با قاشق بردارید.

_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.

_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

_ یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

_ افزودن خامه نیز می‌تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

منبع : khorasannews.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا