آشپزیانواع کباب ها

طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

یک غذای مدرن و خوشمزه با طعم قارچ

در این همبرگر خوشمزه از مخلوط قارچ و گوشت استفاده شده است. همین امر باعث شده است که این غذا بدون اضافه کردن کالری و چربی اضافی، مواد مورد نیاز بدن شما را تامین کند. قارچ‌هایی که در این غذا استفاده می‌شود معمولا دارای طعم بسیار خوشمزه‌ای هستند و می‌توانند طعم بی نظیری به همبرگر شما ببخشند.

برای4 نفر
زمان پخت: 14 دقیقه
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان شروع تا اتمام کار: کمتر از 45 دقیقه

مواد لازم:

170 گرم قارچ خرد شده
170 گرم گوشت
یک عدد تخم مرغ کوچک
یک سوم پیمانه آرد سوخاری
یک قاشق چایخوری سس خردل
یک دوم قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری مرزه
یک دوم قاشق چایخوری آویشن
یک دوم قاشق چایخوری فلفل شیرین
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل
چهار قاشق چایخوری چدار رنده شده
چهار عدد نان
یک عدد سیب ترش

طرز تهیه:

1- ابتدا قارچ‌ها را داخل غذاساز بریزید و به خوبی خرد کنید. از غذاساز خارج کنید و آب باقی مانده را از آن بگیرید. سپس به یک کاسه منتقل کنید.
2- به قارچ‌های خود گوشت، تخم مرغ، آرد سوخاری، خردل، دارچین، مرزه، آویشن، فلفل شیرین، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید.
3- ترکیب بدست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید. هر کدام را به قطر دلخواه باز کنید و سپس روی آن‌ها یک قاشق غذاخوری پنیر چدار بریزید.
4- سپس همبرگرهای خود را با دمای متوسط بر روی منقل و یا سایر موارد موجود، گریل کنید تا به خوبی بپزد.هر طرف باید به مدت 4 الی 5 دقیقه بپزد.
5- همبرگرهای آماده را داخل نان بگذارید و میل کنید. می‌توانید از سیب ترش برای سرو کردن استفاده نمایید.


منبع: آلامتو

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا