طرز تهیه نوعی کیک فنجانی را میخواهیم به شما اموزش دهیم که شبه به کیک یزدی است. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی‌یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می‌کنند. مواد لازم ۲ پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین ۱۰۰ گرم کره […]


طرز تهیه نوعی کیک فنجانی را میخواهیم به شما اموزش دهیم که شبه به کیک یزدی است. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی‌یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم

۲ پیمانه آرد سفید

۱ پیمانه شیرین کننده ماردین

۱۰۰ گرم کره

۲ ق چ بیکینگ پودر

۲عدد تخم مرغ

۱ پیمانه ماست

به میزان دلخواه شکلات

۲ /۱ قاشق چایخوری وانیل

۳ ق س پودر نشاسته ذرت

طرز تهیه:

۱- فر را با درجه حرارت ۳۷۰ درجه فار‌‌نهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره، شیرین کننده و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید.
۲- آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آرد‌ها را با ماست مخلوط کرده ومایه تخم مرغ اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های مافین که کاغذ گذاشته‌اید بریزید؛ به طوری که ۳/۴ قالب‌ها را پر کند. درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط گذاشته و سپس با شکلات یا پودر شیرین کننده تزیین کنید.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

منبع: آفتاب