[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]سفیده تخم مرغ مانع جذب روغن در هنگام سرخ کردن بادمجان می‌شود. [/box] هنگام سرخ کردن بادمجان روغن زیادی مصرف می‌شود که برای سلامتی بسیار مضر می‌باشد راه هایی وجود دارد که می‌توان از این ماده غذایی بدون آسیب رساندن به سلامتی خود بهره برد  . در این جا روش استفاده از سفیده […]

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]سفیده تخم مرغ مانع جذب روغن در هنگام سرخ کردن بادمجان می‌شود. [/box]

هنگام سرخ کردن بادمجان روغن زیادی مصرف می‌شود که برای سلامتی بسیار مضر می‌باشد راه هایی وجود دارد که می‌توان از این ماده غذایی بدون آسیب رساندن به سلامتی خود بهره برد  . در این جا روش استفاده از سفیده تخم مرغ  را برای شما ارائه می‌کنیم.

در این روش استفاده از سفیده ی تخم مرغ باعث می‌شه جذب روغن به حداقل برسه.

بادمجونا رو بشورین و ورقه ورقه شون کنین اگه پوست بادمجونا رو نگیرین بهتره ( تحقیقات جدید می‌گه مفیده!)

روی بادمجونا نمک بپاشین و بذارین یک ساعت بمونه

( با این کار بادمجون تلخیش گرفته می‌شه )

بعد از یک ساعت بادمجونا رو بشورین و با دستمال کاغذی خشکشون کنین.

سفیده ی تخم مرغ رو از زرده با یکی از روشائی که بلدین جدا کنین،  اینجا از قیف استفاده شده که روش مطمئن و تمیزی هست!

تخم مرغ رو توی قیف بشکنین زرده اون بالا می‌مونه و سفیده از لوله ی قیف توی ظرف زیری می‌ریزه!!

سفیده رو با برس به همه جای بادمجون بمالین،  بادمجونا رو با یکی دو قاشق روغن سرخ کنین ( با حرارت ملایم )

بادمجونای سرخ شده رو روی چند برگ دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافه ش گرفته بشه.

سایه بونک

منبع: دل مشغولی‌‌‌های یک مامان