[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]بهترین آش برای شب‌‌‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش‌طعم که می‌تواند یک‌شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.[/box] مجله آشپزی مثبت – پریسا همت یار: بهترین آش برای شب‌‌‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات […]


[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]بهترین آش برای شب‌‌‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش‌طعم که می‌تواند یک‌شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.[/box]
مجله آشپزی مثبت – پریسا همت یار: بهترین آش برای شب‌‌‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش‌طعم که می‌تواند یک‌شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.

مواد لازم برای ۴ نفر

۵۰۰ گرم سبزی آش
۱ پیمانه عدس
پیمانه برنج
پیمانه انار خشک
۱ عدد پیاز
۴ حبه سیر
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن

طرز تهیه:

۱- پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی‌روغن و زردچوبه تفت دهید.

۲- حالا عدس را همراه با ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.

۳- در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.

۴- حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

۵- وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد.

۶- نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.

نکته

این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.

منبع: برترین ها