آشپزیانواع آش

آش عدس و انار، پیشنهاد زمستانیِ شهرکرد


بهترین آش برای شب‌‌‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش‌طعم که می‌تواند یک‌شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.
مجله آشپزی مثبت – پریسا همت یار: بهترین آش برای شب‌‌‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش‌طعم که می‌تواند یک‌شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.

مواد لازم برای 4 نفر

500 گرم سبزی آش
1 پیمانه عدس
پیمانه برنج
پیمانه انار خشک
1 عدد پیاز
4 حبه سیر
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن

طرز تهیه:

1- پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی‌روغن و زردچوبه تفت دهید.

2- حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.

3- در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.

4- حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

5- وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد.

6- نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.

نکته

این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.

منبع: برترین ها

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا