مواد لازم: آرد: ۱/۵ لیوان، آرد ذرت: ۲ قاشق غذا‌خوری، زرشک: ۳ تا ۴ قاشق غذا‌خوری، کره نرم شده: یک لیوان، پودر شکر: ۱/۵ لیوان، پودر بادام یا گردو: یک لیوان، وانیل: یک قاشق چایخوری، تخم‌مرغ: ۲ عدد و شیر: نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید […]

مواد لازم:

آرد: ۱/۵ لیوان، آرد ذرت: ۲ قاشق غذا‌خوری، زرشک: ۳ تا ۴ قاشق غذا‌خوری، کره نرم شده: یک لیوان، پودر شکر: ۱/۵ لیوان، پودر بادام یا گردو: یک لیوان، وانیل: یک قاشق چایخوری، تخم‌مرغ: ۲ عدد و شیر: نصف لیوان

طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.
سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.

منبع: جام جم آنلاین