آشپزیانواع غذا با ماهی و میگو

میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد

مواد لازم:  

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ عدد بزرگ سیب زمینی

۲ شاخه پیازچه

۴۵۰ گرم میگو

۲ قاشق چای خوری کاری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

سایت آشپزباشی: میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد از مجموعه دستور غذایی‌‌‌های مارتا استوارت است که  دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم .
این غذای دریایی را می‌توانید در نیم ساعت درست کنید و از آن لذت ببرید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد:
۱- به ۲ قاشق غذاخوری به علاوه ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون، نیاز دارید.
۲- از سیب زمینی پخته استفاده کنید. پوست سیب زمینی را خوب بشویید و آنرا به قطعات حدود یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۳- قسمت‌‌‌های سفید و سبز پیازچه را از هم جدا کنید و آن‌ها را باریک حلقه حلقه کنید.
۴- میگو را تمیز کنید. اگر از میگو یخ زده استفاده می‌کنید، اجازه دهید تا یخ آن، آب شود.
در ماهیتابه ای نچسب، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا، گرم کنید. سیب زمینی‌ها را در ماهیتابه ریخته و برای 12 تا 14 دقیقه تا قهوه ای و ترد شوند، بپزید. قسمت‌‌‌های سفید پیازچه را به آن اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر، بپزید. آنها را در ظرفی بریزید.1 قاشق چای خوری روغن زیتون باقیمانده، میگو و پودر ادویه کاری را در ماهیتابه بریزید و برای 2 تا 3 دقیقه تا میگو‌ها مغز پخت شوند، بپزید(هر از گاهی مواد را هم بزنید). سیب زمینی و قسمت‌‌‌های سفید پیازچه را به ماهیتابه برگردانید و با میگو‌ها ترکیب کنید. بر روی آنها نمک، فلفل بپاشید. برای سرو،قسمت‌‌‌های سبز پیازچه را روی غذا قرار دهید.

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا