مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ کرده – نیم کیلوگرم
قارچ خیلی ریزخرد شده – نیم کیلوگرم
پیاز رنده شده با رنده درشت – یک عدد کوچک
تخم مرغ – دو عدد درشت
خرده نان – نصف پیمانه
روغن زیتون – ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل – به اندازه کافی
آرد – نصف پیمانه
طرز تهیه:
قارچ را کمی در روغن تفت دهید.
مرغ چرخ شده،قارچ،پیاز،تخم مرغ،خرده نان،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
هر بار به اندازه یک گردو از مواد بردارید به شکل بیضی در بیاورید و هر دو طرف را در آرد بغلتانید.این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و به محض گرم شدن هر دو طرف را سرخ و سرو کنید.