آشپزیانواع آش

آش شلغم

 «سوسن کاملی» آشپز بجنوردی طرز تهیه یک نوع آش را آموزش می‌دهد.
مواد لازم: شلغم یک کیلو و نیم، عدس نصف پیمانه، گوشت چرخ کرده  400 گرم، برنج یک پیمانه، پیاز یک عدد، روغن  150 گرم، پیاز و نعناع داغ 2 تا 3 قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه: با گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رنده شده به همراه نمک و فلفل کوفته ریزه درست  و آن را سرخ می‌کنیم. عدس را هم می‌پزیم و برنج را نیز به آن اضافه می‌کنیم. شلغم‌ها را پوست و رنده و به آش اضافه می‌کنیم. در پایان پخت، کوفته ریزه‌ها را همراه با نعناع و پیاز داغ به مواد می‌افزاییم.

منبع:  khorasnshomali.khorasannews.com

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا