انواع شیرینی

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در 10 دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی‌از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.
مجله آشپزی مثبت: مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در 10 دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی‌از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.

لقمه سیب شیرینی مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینی‌ها هم هست. این شیرینی ساده را می‌توانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمان‌هایتان گل بگویید و گل بشنوید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

مواد لازم

  • 2 عدد سیب
  • 2 /1 پیمانه پودر قند
  • 2 ق چ پودر دارچین
  • به میزان لازم خمیر یوفکا

طرز تهیه:

1. سیب‌ها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

2. حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

3. خمیر یوفکا را پهن کنید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

4.  در پایان کمی‌از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید. فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا شیرینی‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!
منبع: برترین ها

نوشته‌‌‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می‌کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه‌‌‌های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا