آشپزیانواع خورش

خورش مسما بادمجان شمالی

خورش مسما بادمجان بسیار لذیذ و خوشمزه است و بیشتر در منطقه شمال پخته می‌شود.

مواد لازم :

گوشت مرغ   500 گرم

بادمجان      6 عددد

گوجه فرنگی    3 عدد

پیاز   یک عدد متوسط

غوره   200 گرم

روغن    به میزان لازم

نمک و زرچوبه و فلفل   به میزان لازم

زعفران   یک قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی و آبغوره به میزان لازم

ابتدا مرغ را سرخ می کنیم تا رنگ آن تغییر کند و بوی زخمش گرفته شود ، سپس تکه‌های مرغ را از ظرف خارج کرده و  پیاز را که نگینی خرد شده را در آن ظرف سرخ می کنیم و بعد از آنکه پیاز رنگش عوض شد زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعد تکه های مرغ سرخ شده را به پیاز اضافه می کنیم و بعد از اینکه زردچوبه و فلفل به خورد مرغ رفت سه پیمانه آب به آن اضافه کرده تا روی مرغها را بگیرد و می گذاریم تا بپزد.

بعد از ۲۰ دقیقه که از پخت آن گذشت ، غوره و گوجه ‎های نصف شده و زعفران را به آن اضافه می کنیم تا بپزد.

بادمجانها را بدون آنکه کلاهک آنها را برداریم  پوست گرفته و سرخ می کنیم و به مواد مرغ دردقیقه‌های آخر اضافه می‌کنیم تا مزه دار شود.

نکته : چون غوره های کنسروی نمک دارد در ده دقیقه آخر پخت اگر غذا نمک نداشت ، اضافه می شود.

منبع : شبکه جام جم با آموزش عباس یعقوبی کارشناس آشپزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا