انواع شیرینی

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در ۱۰ دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.
مجله آشپزی مثبت: مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در ۱۰ دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.

لقمه سیب شیرینی مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینی‌ها هم هست. این شیرینی ساده را می‌توانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمان‌هایتان گل بگویید و گل بشنوید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی !

مواد لازم

  • ۲ عدد سیب
  • ۲ /۱ پیمانه پودر قند
  • ۲ ق چ پودر دارچین
  • به میزان لازم خمیر یوفکا

طرز تهیه:

۱٫ سیب‌ها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

۲٫ حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

۳٫ خمیر یوفکا را پهن کنید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!

۴٫  در پایان کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا شیرینی‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

شیرینی اوکراینی، هم برای عزا هم برای عروسی!
منبع :برترین ها
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا