آشپزیانواع آشسبک زندگی

طرز تهیه آش ابادانی

مواد لازم : 

نخود و لوبیا سفید یک پیمانه
گوشت گردن ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
عدس یک پیمانه
برنج دو پیمانه
تره خرد شده ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
نمک و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه: 

– ابتدا گوشت رو به همراه پیاز رنده شده و زرد چوبه می پزیم.

– بعد از حدودا یک ساعت حبوباتی رو که قبلا خیس کردیم و آب اون رو گرفتیم به گوشت اضافه می کنیم.

– بعد از پخته شدن حبوبات برنج و عدس و سبزی و فلفل و نمک رو اضافه می کنیم.

– درجه گاز رو کم میکنیم و هر چند وقت یکبار اون رو هم میزینم تا ته نگیره.

نکات که در هنگام پخت این غذای خوشمزه باید رعایت شود.

بهتر است گوشت رو از آش خارج کرده در مرحله پخت با پیاز و اون رو ریش ریش کنیم و بعد حبوبات رو اضافه کنیم.

. این غذا بهتر است کمی تند باشد

با پیاز داغ تزیین می شود.

نوش جان

منبع : هفته نامه میبد – مریم سادات امامی میبدی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا