تاریخ: ۲۱:۴۲ :: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶
ته دیگ های زیبا و مجلسی

مواد اولیه : برای ۵ نفر پودر موسیر نصف قاشق چایخوری برنج ۵پیمانه زعفران (آسیاب شده) به میزان لازم پودر سیر نصف قاشق چایخوری آرد ۱ونیم قاشق غذاخوری ماست ۳قاشق غذاخوری   طرز تهیه ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار الک کنید.ماست را به مواد افزوده و خوب […]

مواد اولیه : برای ۵ نفر
پودر موسیر نصف قاشق چایخوری
برنج ۵پیمانه
زعفران (آسیاب شده) به میزان لازم
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
آرد ۱ونیم قاشق غذاخوری
ماست ۳قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه
ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار الک کنید.ماست را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید تا مایعی به غلظت ماست سفت ایجاد شود.در ظرفی مناسب که بهتر است تابه گود یا قابلمه نچسب باشد برنج را به مرحله آبکشی رسانده و آن را آبکش کنید.سپس کف تابه را با دستمال خشک کرده و مقدار خیلی کمی کره یا روغن بزنید طوری که فقط کمی چرب شود.خمیر را داخل قیف مخصوص یا نایلون سوراخ شده بریزید و طرح دلخواه را کف ظرف بکشید.
پس از طراحی ظرف را روی شعله ملایم قرار داده و ۱دقیقه صبر کنید تا فیکس شود.سپس برنج ابکش شده را به آرامی روی ته دیگ ریخته و با کفگیر یا دست برنج را کمی فشرده کنید.مقداری کره را آب کرده و روی برنج بریزید و شعله را به مدت ۵دقیقه زیاد کنید و درب ظرف را با دمکنی بپوشانید تا برنج به اصطلاح دم بدهد.
سپس شعله را بسیار ملایم کرده و صبر کنید تا برنج دم بکشد.بعد از دم کشیدن برنج ظرف را بدون آنکه دمکنی را از رویش بردارید چند ثانیه داخل آب قرار دهید و بعد ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا ته دیگ کاملا از ظرف جدا شود.سپس به آرامی روی ظرف دلخواه برگردانید.

 

منبع : https://telegram.me/ashpazimosbat

برچسب ها: ,