تاریخ: ۱۵:۵۲ :: ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
خمیر پیتزا

نکاتی در رابطه با تهیه ی خمیر پیتزا ۱- به آرد اضافی برای آرد پاشی نیاز دارید. استفاده از آرد دو صفر باعث می شود که خمیر بهتری داشته باشید. ۲- خمیر باید برای ۱ ساعت در محلی گرم استراحت کنید. ۳- با این میزان مواد حدود ۶ تا ۸ عدد پیتزای متوسط خواهید داشت. […]

نکاتی در رابطه با تهیه ی خمیر پیتزا

۱- به آرد اضافی برای آرد پاشی نیاز دارید. استفاده از آرد دو صفر باعث می شود که خمیر بهتری داشته باشید.
۲- خمیر باید برای ۱ ساعت در محلی گرم استراحت کنید.
۳- با این میزان مواد حدود ۶ تا ۸ عدد پیتزای متوسط خواهید داشت.

طرز تهیه 

آرد و نمک را روی سطح کار الک کنید و سپس وسط آن را گود کنید.خمیر مایه را به همراه شکر در ۶۵۰ میلی لیتر آب ولرم حل کنید و برای چند دقیقه کنار بگذارید، سپس آن را در گودال وسط آرد بریزید.با کمک چنگال، کم کم آرد را با آب ترکیب کنید و سپس آن را با دست آغشته به آرد ورز دهید تا خمیر یکدست شده و حالت ارتجاعی داشته باشد.خمیر را در ظرفی آرد پاشی شده قرار دهید، روی سطح آن آرد بپاشید، روی ظرف را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و برای ۱ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.بعد از این مدت دوباره خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را تقسیم کنید. با این میزان مواد می توانید ۶ تا ۸ عدد پیتزای متوسط بپزید. بهتر است که خمیر را در فضای آزاد رها نکنید و حداکثر ۲۰ دقیقه قبل از پخت پیتزا آن را چانه کنید. برای پخت آن ها را به پهنای نیم سانتی متر باز کنید.می توانید خمیر را از قبل آماده کنید، در کیسه ی نایلونی پیچیده و در یخچال و یا فریزر نگه دارید.

منبع : ashpazbashy.com