زمان پختن۹۰ دقیقه
مناسب برای۴ نفر وعده غذایی
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای اعدد
روغن زیتون به میزان لازم
لیمو 1 عدد
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مرغ ۴ تکه
طرز تهیه
این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.
نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:
۱- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.
۲- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.
۳- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
۴- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.
منبع : ashpazbashy.com