انواع شیرینیسبک زندگی

پفک گردویی

پفک گردویی یکی از شیرینی هایی است که  برای ایام نوروز بسیار مناسب و طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد .

مواد لازم

زرده تخم مرغ : سه عدد
پودر قند:  ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم
گردو به صورت نگینی خرد شده: ۱۰۰ گرم
وانیل: مقداری
پودر پسته برای تزئین : به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا زرده های تخم مرغ را در ظرفی می ریزیم و بعد وانیل را اضافه می کنیم و برای اینکه شیرینی به خوبی در آورده شود پودر قند را در سه مرحله به شیرینی می افزائیم . اگر هم زدن زرده کمتر از حد معمول باشد شیرینی حالت وارفته پیدا می کند و اگر بیشتر هم بزنیم باعث ماندن بوی زُخم تخم مرغ در مواد می شود. مواد باید به صورت کشدار و غلیظ در آید. هم زدن این شیرینی بسیار مهم است .

 

در مرحله آخر هم گردو را ریخته با لیسک هم می زنیم .

کف سینی شیرینی پزی را با روغن جامد چرب کرده و با قاشق به میزان کم در هر مرحله مواد شیرینی را داخل سینی می ریزیم .

قابل توجه اینکه ،  در موقع ریختن مواد در سینی باید  مواد داخل ظرف با لیسک هم زده شود.

 درجه فر برای پخت این شیرینی ۱۵۰ درجه و زمان پخت بین ۵ تا ۷ دقیقه می باشد.

اگر قبل از پخته شدن در فر را باز کنیم روی تمام شیرینی ها حالت سوراخ سوراخ ایجاد می شود ، همینطور اگر سفیده تخم مرغ در مواد باشد موقع پخت از داخل شیرینی به بیرون زده می شود.

منبع :  کانال برنامه خانه مهرشبکه جهانی جام جم – مرضیه جمشیدیان ، کارشناس آشپزی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن