آشپزیانواع پلو

هرچه دلتان می خواهد در این «آجیل پلو» بریزید

شاید فکر کنید برای پخت این قاطی پلو باید یک مقدار آجیل را با پلوی سفید مخلوط کنید ولی این طور نیست. این غذا به خاطر اینکه ترکیبی است از موادی با طعم و رنگ متفاوت، آجیل پلو نام گرفته است.
مجله آشپزی مثبت – سارا مرتضوی: شاید فکر کنید برای پخت این قاطی پلو باید یک مقدار آجیل را با پلوی سفید مخلوط کنید ولی این طور نیست. این غذا به خاطر اینکه ترکیبی است از موادی با طعم و رنگ متفاوت، آجیل پلو نام گرفته است. شما حتی می توانید مواد دلخواه خودتان را به این ترکیب اضافه کرده یا با توجه به ذائقه تان ماده ای را از این ترکیب کم کنید.

آجیل پلو

مواد لازم برای ۴ تا۶ نفر

  •   ۳ پیمانه برنج
  • ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • ۱ قوطی کنسرو نخودفرنگی
  • ۱۰۰ گرم رشته پلویی
  • ۴ ق س رب گوجه‌فرنگی
  • ۴۰۰ گرم گوشت راسته
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۱ ق س ادویه گوشت
  • ۱ ق س پودر دارچین
  • به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

طرز تهیه:

۱-ابتدا برنج را تقریبا از ۳ ساعت قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و در روغن  تفت دهید. گوشت را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. ادویه گوشت و دارچین را بیفزایید و کمی تفت دهید. یک لیوان آب داغ اضافه کنید و بگذارید به مدت حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشت‌ها نرم و آب آن هم گرفته شود.

۲- حالا باید رب‌گوجه را اضافه کنید و آن را همراه با گوشت کمی تفت دهید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

۳- سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت نگینی خردکنید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید. وقتی سیب‌زمینی سرخ شد، آن را همراه با نخودفرنگی که آب آن را گرفته‌اید و نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و بعد  آنها را باهم مخلوط کنید.به این صورت مایه این پلوی مخلوط آماده است.

۴- در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شود. ۵ دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشته پلویی خرد شده را به برنج اضافه کنید، سپس آن را آبکشی کنید. ته‌دیگ دلخواهتان را داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مایه گوشت را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

۵-  بعدازآنکه برنج آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

یه جور دیگه

– می‌توانید برای خوش‌رنگ شدن برنج هنگام جوشیدن، به آب آن یک قاشق زردچوبه اضافه کنید.

– می‌توانید به‌جای کنسرو نخودفرنگی از نخودفرنگی تازه آبپز شده استفاده کنید.

منبع : برترین ها
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن