آشپزیانواع غذا با مرغ

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

پخت سینه مرغ شکم پر,طرز پخت سینه مرغ شکم پر

هنگام سرو پیازچه و گشنیز را روی سینه مرغ شکم پر بریزید

مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر :

 پنیر حاوی فلفل قرمز ۱ فنجان
 پنیر خامه ای۱۱۵ گرم
 فلفل چیلی سبز خرد شده۱۳۰ گرم
 ادویه مکزیکی تاکو ۳۰ گرم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان۴ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی مرغ شکم پر :

 پنیر موزارلاسه چهارم فنجان
 پیازچه خرد شدهیک چهارم فنجان
برگ گشنیز تازه یک چهارم فنجان

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی روی فویل قرار داده و کمی اسپری پخت روی آن بزنید.

در یک کاسه متوسط، پنیر فلفلی، پنیر خامه ای، فلفل چیلی و یک قاشق تاکو را با هم مخلوط کنید. حالا از قسمت ضخیم سینه مرغ یک برش ایجاد کرده و با قاشق مخلوط پنیر را داخل هر کدام از تکه های مرغ جای داده و با استفاده از خلال دندان قسمت برش را ببندید.

در یک کاسه کوچک، باقی مانده چاشنی تاکو و روغن زیتون را مخلوط کنید. مرغ ها را روی توری چیده و این مخلوط آماده شده را روی آن بزنید.

بدون قرار دادن هر نوع پوششی مرغ ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این زمان روی مرغ ها پنیر موزارلا ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

هنگام سرو پیازچه و گشنیز را روی سینه مرغ شکم پر بریزید.

منبع :

novinzi.com

بیتوته

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲ نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن