فیله مرغ پفکی

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی  فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو تخم مرغ ۶ عدد آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ماءالشعیر یک پیمانه فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق سوپخوری لیموترش ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم خیارشور ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی […]

2016-07-23579301ae046f7-namakstan-ir

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی

 فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
تخم مرغ ۶ عدد
آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
ماءالشعیر یک پیمانه
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپخوری
لیموترش ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
خیارشور ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۴۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم

طرز تهیه فیله مرغ پفکی

سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم . آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.
حالا فیله مرغ ها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.

طرز تهیه سس مخصوص فیله مرغ پفکی

هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند. این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.

2016-07-23579301af0f2d3-namakstan-ir

2016-07-23579301b002129-namakstan-ir

منبع : namakstan.ir