آشپزیانواع آش

آش شلغم

 «سوسن کاملی» آشپز بجنوردی طرز تهیه یک نوع آش را آموزش می دهد.
مواد لازم: شلغم یک کیلو و نیم، عدس نصف پیمانه، گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم ، برنج یک پیمانه، پیاز یک عدد، روغن  ۱۵۰ گرم، پیاز و نعناع داغ ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه: با گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رنده شده به همراه نمک و فلفل کوفته ریزه درست  و آن را سرخ می کنیم. عدس را هم می پزیم و برنج را نیز به آن اضافه می کنیم. شلغم ها را پوست و رنده و به آش اضافه می کنیم. در پایان پخت، کوفته ریزه ها را همراه با نعناع و پیاز داغ به مواد می افزاییم.

منبع : khorasnshomali.khorasannews.com

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا